Hjernesvulstforeningen

Ringeriksmaraton

For andre året på rad stilte Hedda Gjerde, samboeren Jeppe og deres gode venner til start under Ringeriksmaraton for å løpe til inntekt for forskning på hjernekreft.

Elizabeth Ledal

Rolf og jeg nølte derfor ikke med å ta turen til Hønefoss lørdag 17. august for å heie på Hedda og gjengen.

Da vi stod opp 17. august og gjorde oss klar til å kjøre mot Hønefoss ble det klart at det skulle bli en veldig fin dag. Solen skinte og det var perfekt vær for en dag med løping, til tross for en tidvis intens vind. Ved ankomst i Hønefoss tok vi med oss telt, bord, stoler og annet utstyr vi hadde med oss, og stilte oss opp ved fontenen på torget, som også var den andre vekslingspost i maratonet.

Foto: https://www.instagram.com/paa.lag.med.hedda/

Hille, moren til Hedda, møtte oss like etter vi var ferdig med å sette opp teltet og hun hadde med plakater med informasjon om Heddas spleisinnsamling (https://www.spleis.no/project/373 789). Med litt strips fikk vi hengt opp plakatene slik at de var synlige for tilskuerne til maratonet, og det var i tillegg mulig å vippse valgfritt beløp og kjøpe armbånd, grå sløyfer og reflekser. Bare på Vipps mottok vi ca. 7000 kroner i løpet av 17. og 18. august merket med Ringeriksmaraton.

Foto: https://www.instagram.com/paa.lag.med.hedda/

Jeppe og Hedda løp første og andre etappe, og etter veksling møtte de oss ved teltet for å slå av en prat. Det er alltid en fornøyelse å møte Hedda, familien hennes og alle støttespillerne som er med på laget. Det var veldig hyggelig å høre at stafettlaget til Hedda hadde løpt inn til en 2. plass i kategorien firemannslag mix, samt andre gode prestasjoner fra gjengen bak «Vi Løper Hjerne!» som deltok under Ringeriksmaraton.

Vi er veldig stolt over å være på lag med Hedda!

En oppsummering fra Ringeriksmaraton finner du på vår Instagram «hsf_insta» under reels. https://www.instagram.com/reel/C-8KueICgZF/?igsh=NTQ0aHZkOXA3anlu