Hjernesvulstforeningen

Pårørendeuken 2024

Elizabeth Ledal

16.–22. september skal vi markere Pårørendeuken 2024 sammen med Pårørendealliansen. Årets tema er «vi støtter pårørende» og uken vil bli dedikert til å lære, forstå og støtte kravene til de de som alltid stiller opp for andre.

Pårørende er de personene i samfunnet som stiller opp dag etter dag, og omsorgen fra de pårørende har en enorm verdi for samfunnet. Dessverre er det lett at pårørenderollen går på bekostning av egen økonomi, helse og balanse i livet, og det er viktig at de pårørende ikke tappes for energi uten at de får noe tilbake. Hjernesvulstforeningen skal derfor være med å løfte stemmen, sammen med Pårørendealliansen og de andre tilsluttede foreningene, for å vise støtte til de pårørende.

I løpet av pårørendeuken vil vi blant annet dele nyttig informasjon for pårørende, samt presentere resultater fra pårørendeundersøkelsen. Et av Hjernesvulstforeningens viktigste formål er å være til støtte for pårørende, og 16.–22. september vil vi legge ekstra stor vekt på dette.

Følg oss på Facebook «Hjernesvulstforeningen» og Instagram «hsf_insta» for å få med deg hva som skjer under pårørendeuken!