Hjernesvulstforeningen
Minnemarkering på Fornebu:

Fremvisning av maleriet ‘HÅP’

Endelig blir det mulig å sikre seg det unike maleriet ‘HÅP’ til egen vegg, og samtidig støtte forskning på hjernekreft.

Trond Jære

I samarbeid med Fornebupiloten som arrangerer en markering for å minnes Paal Alme som i tillegg til å være en aktiv aktør i Fornebu-samfunnet og en kjent lokal fotograf, også var kommunikasjonsdirektør i Norges forskningsråd og initiativtaker til Forskningsdagene og forskning.no.

Torsdag 19. september planlegges et arrangement i regi Fornebupiloten hvor også Hjernesvulstforeningen vil være til stede. Nina Jensen og Randi Kvernberg deltar med informasjon om foreningens engasjement for økt satsing på forskning på hjernesvulst og med orientering om maleriet. Det var ca. 60 forbipasserende og noen stortingspolitikere som på Eidsvoll plass og på Aker brygge malte hvert sitt strøk med penselen i mai. Sammen skapte de det unike maleriet «HÅP».

Daglig leder Ingrid Brattset i Fornebupiloten tok imot «HÅP» og som blir stående godt synlig i vinduet til lokalet.

Målet er at noen vil kjøpe «HÅP» til en sum som gjør at det monner i våraksjon for å få flere midler til forskning og bedre behandling på hjernekreft. Blant annet trengs det en billeddatabase til «Hjernesvulstregisteret» (Kvalitetsregister for hjerne- og ryggmargssvulster) som er et konkret behov akkurat nå.

Både privatpersoner og næringsliv kan sikre seg et unikt maleri som en kvittering for bidraget.

Vi håper flere fra Hjernesvulstforeningen møter på arrangementet som starter på Fornebupiloten torsdag 19. september kl. 18.30. Fornebupiloten ligger ved kjøpesenteret Fornebu S.

Fornebupiloten ligger ved kjøpesenteret Fornebu S.