Hjernesvulstforeningen

Invitasjon til mestringskurs og pårørendesamling 22.–24. november

Elizabeth Ledal

Helgen 22.–24. november arrangerer vi mestringskurs og pårørendesamling på Quality Airport Hotel Gardermoen. Kursene vil gå parallelt med hverandre, og dette er derfor en gylden mulighet til å delta alene eller som par og familier med unge voksne, hvor alle er i fokus for læring og mestring i rollen som pasient eller pårørende.

Kursene har en egenandel på 200 kroner pr. person, og reisestøtte til billigste reisemåte vil gis til de som har behov. Vi gjør oppmerksom på at alle påmeldinger vil godkjennes manuelt og man er derfor ikke sikret en plass til pårørendesamlingen, men alle vil få tilbakemelding innen fredag 4. oktober.

Kreftforeningen støtter arrangementet økonomisk, slik at det skal være mulig for alle å delta, uavhengig av økonomi. Alle måltider og overnatting dekkes av egenandelen for kurset, kun utgifter til alkohol må dekkes av den enkelte. Husk å oppgi eventuelle diettbehov og hvem du skal dele rom med under påmelding, så sikrer vi at viktig og riktig informasjon blir registrert. Om du har behov for ledsager ber vi om at du sender en e-post til post@hjernesvulst.no.

Påmelding til mestringskurs og pårørendesamling gjøres i Winorg. Lenke til påmelding er sendt til alle medlemmer og ligger også ute på hjernesvulst.no (https://hjernesvulst.no/2024/08/28/pamelding-til-mestringskurs-og-parorendesamling-22–24-november-2024/).

OBS! Husk å melde på rammede og pårørende til hvert sitt kurs.