Hjernesvulstforeningen

Lag din egen innsamlingsaksjon på spleis.no

Rolf J. Ledal

Facebook har tatt bort muligheten til å opprette innsamlingsaksjoner til formål i Europa. Heldigvis har spleis.no langt på vei samme funksjonaliteten. Du kan selv opprette en egen innsamlingsaksjon i forbindelse med en bursdag eller en annen anledning, og legge ut denne på Facebook slik at dine venner kan støtte denne.

Hjernesvulstforeningen har sin egen side på spleis.no, hvor du kan se andre sine aksjoner og opprette din egen. Der kan du også lage din egen plakat med QR-kode, hvis du ønsker å skrive ut en slik og henge opp på arbeidsplassen, f.eks., slik at kolleger og andre også får med seg din aksjon og kan få muligheten til å støtte den.

I løpet av høsten vil vi også ta i bruk en ny tjeneste for faste givere knyttet opp mot vårt nye medlemssystem Winorg. Vi kommer også til å se mer på andre, nye muligheter for å samle inn penger til forskning og våre andre formålsoppgaver. For å gi vårt tilbud til medlemmer og andre er vi avhengige av at vi har en tilstrekkelig inntekt.

Hjernesvulstforeningen er godkjent av Innsamlingskontrollen som en av ca. 200 ideelle organisasjoner i Norge. Vi er med dette pålagt å holde kostnadene til administrasjon på et lavt nivå, og sikre at våre inntekter går til arbeid med de vedtektsfestede formålene. Tusen takk til dere som støtter vårt arbeid gjennom donasjoner og/eller selv oppretter innsamlingsaksjoner.